Log in
CMAA Foundation

SCHEDULE-AT-A-GLANCE FOR SUNDAY, OCTOBER 9TH

MORNING SCHEDULE

  • 10 AM to 10:15  Conference Opening (15 minutes)
  • 10:15 to 10:55   Education Session #1 (40-minute presentation)
  • 10:55 to 11:10   CMIT Announcement (15 minutes)
  • 11:10 to 11:50   Education Session #2 (40-minute presentation)
  • 11:50 to 12:30   Education Session #3 (40-minute presentation)

AFTERNOON SCHEDULE

  • 12:30 to 1:15     Boxed Lunches
  • 1:15 to 1:55        Education Session #4 (40-minute presentation)
  • 1:55 to 4:00        Roundtable Meetings with Firms and Mentors (2 hours)

Mid afternoon Snacks

  • 4:00 to 4:45        Competition Presentations and Announcement of Winners (45 minutes)
  • 4:45 to 5:00        Students Organized in Groups and Assigned Mentor Before Entering Exhibit Hall
  • 5:00 to 6:00        Exhibit Hall Networking Reception

2021 © Southern California Chapter All Rights Reserved

437 S. Cataract Ave., Ste. 4B
San Dimas, CA 91773
213-537-7071
foundation@cmaasc.org

Powered by Wild Apricot Membership Software